Interview Artikel

Opgaven:

1) Research din vinkel og din historie og aftal rollefordelingen med de andre du skal interviewe sammen med.
2) Lav et interview med den person du er blevet tildelt, i løbet af næste onsdag. (Hvis der er nogen der endnu ikke er blevet tildelt en person skal de møde op enten kl 10 og interviewe Marie Højlund på hendes kontor, eller kl 13 i undervisningslokalet og interviewe Stinne Gunder strøm.)
3) Skriv derefter en interviewbaseret feature artikel. Artiklen skal have en nyhedskrog, en historie som du "hænger" dit interview op på. Vær især opmærksom på de 3 første linjer i din artikel - beskriver de din pointe? og fænger de, så læseren får lyst til at læse videre?
4) Skriv din artikel på 1000 ord (plus/minus 10), og upload på denne side senest tirsdag d. 6.3. kl 12.00.

…Om hvordan du skal uploade din artikel:
1. Gem artiklen på din computer som: "initialer_overskrift" (dvs min uploadede artikel kunne f.eks. hedde "LHT_Mand bider Hund")
2. Click på "Files" i sektionen nederst til højre. Click "Upload Files from computer" Og upload din artikel.
3. Husk at trykke "Save" bagefter.

NB:Denne webside for nye journalister har et par hints og eksempler på gode interviewbaserede artikler: http://journalism-education.cubreporters.org/2010/08/how-to-write-profile-story.html

Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License